top of page

Så då hände det en dag när...

Uppdaterat: 14 aug. 2023


Jag satt på balkongen igår reflekterade över min tid då jag var i, "jag kan göra nästan vad jag vill när jag vill" åldern.

Så roligt jag har haft med mina nära och kära det gör mig glad att tänka tillbaka på tiden.

Trots alla underfundiga tokigheter man hittade på så var man alltid älskad, av någon. Familjen vid den tiden såg ut ungefär så här: Min mamma, mormor, morfar och jag, då bodde vi alla tillsammans under en tid. Jag fick kan man säga uppmärksamhet kanske lite för mycket ibland. Jag lärde mig ett nytt ord iallafall,

- Bortskämda unge- två var det visst; jag skulle säga att det passade bättre att säga att självständig med några få valmöjligheter 😄

Jag kommer speciellt ihåg varje år när vårvintern nästan hade blivit till sommar, den lilla lilla tiden där emellan pendlade mellan hopp och besvikelse, nästan sommar, nästan vinter. Känslan av att äntligen se den mörka asfalten genom snön skymta var,

-Yes, nu kan jag äntligen ta fram mina "platåisar" s.k träskor och min cykel. Lika plötsligt som känslan av euforisk lycka plötsligt landat i mig, lika plötsligt stod min mamma i köket bakom mig...hennes mun rörde sig låångsamt orden som kom ut ur munnen lät som, du vet när man lyssnar på en kassettbandspelare och batterierna håller på att ta slut. -Tjäälen haar intee gååått ur baaacken ään såå duu ka-och just där! Slutade mina öron fungerara. Jag drämde igen dörren och gick med ilskna steg mot skolan.


Nu är det snart dags för mig att åka in en stund på jobbet och planera inför hösten, försöka få till ett möte med min chef och framför allt träffa mina fantastiska kollegor och hämta lite underlag. Såå det var det

God kväll denna Lördag

M

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación

About Me

img_1_1703612508504.jpg

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

#Ordet Som

Posts Archive

Keep Your Friends
Close & My Posts Closer.

Thanks for submitting!

bottom of page