top of page

Ja varför inte

Uppdaterat: 9 maj

Hej hej


Vad händer här i/på Tyresö, visste ni förresten att man kan bo både i Tyresö och Tyresö Vet ni när man använder respektive preposition?


Och så var det dax igen, har ni sett filmen måndag hela veckan. Då Samma sak händer varje dag tills dess att man lärt sig sin läxa.

Åter igen så går jag förbi en färgburk som jag har noterat innan jag passerar den, Åter igen så pratar vi blå färg, blå, blå är det. BLÅ...hinner jag tänka. Åter igen sker allt på en och samma gång, jag ser Alba & Ludo stå och titta, nej Glo på mig (jag tror de småler) när jag utför en piruett i luften i vågrätt läge och Åter igen dimper med full kraft ner på golvet. Ludo tittar på mig det ser ut som om han tänker hur åhååå Jahaja då var det dags åter igen så går ha därifrån. Jag

Gå härifrån säger jag fortsatt lugnt, det gör hon inte... Jag andas in genom näsan ut genom munnen långsamt.låångsamt.låååååånsamt!

 

Alba … Ludo

Nu är det tisdag och halv dag. Sen ska jag fortsätta måla på min evighets tavla, jo jag målar, skrapar och tvättar och så håller jag på, om och om igen det ligger en charm i det också. Ha en #minds #varsnällamotvarandra

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג

About Me

img_1_1703612508504.jpg

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

#Ordet Som

Posts Archive

Keep Your Friends
Close & My Posts Closer.

Thanks for submitting!

bottom of page