top of page

Hej jag heter Alba! Haru nån glass?helst me någon smak dårå, vanilj är så plain liksom.


Vet ni vad jag är så glad.

Jag tog ett till kliv på min resa idag. Ena delen av min utbildning till att bli coach är klar så nu är jag coach och skall fortsätta till jag når på MCC nivå är klar! Jag sitter nu på min balkong och reflekterar vad det var som hände? Jo livet hände och jag känner vemod och jag känner tacksamhet och glädje, jag känner mig gråtmild på ett POSITIVT sätt ...

😃 När jag tänker på alla som var där, mina kurskamrater som jag kände sådan trygghet med, Det tror jag att vi alla kände i vår grupp. Det känns som om det var bestämt att jag skulle träffa dessa fantastiska, ja helt enkelt fina och bra människor. Det var en utbildning med allvar, inspiration, skratt, gråt, ormar och penntroll 😃 om vartannat när vi sågs. Desiree hon fick oss att rocka loss till Tina Turner sen plötsligt transformerades Tina på 2 sekunder till en gitarr spelade Little Stevens som körde järnet med sin gitarr och såklart ägde scenen, anar en dold talang där.

Alla dessa möten och samtal man varit med om i livet både roliga och jobbiga och hur man tog sig tillbaka till här och nu där man ska vara. Att få möjlighet att växa, både professionellt och personligt, är ovärderligt. Jag är övertygad att vi kommer att ha en otroligt givande tid tillsammans, där vi inte bara lär oss nytt utan också fyller på med energi och motivation för framtiden.


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

About Me

img_1_1703612508504.jpg

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

#Ordet Som

Posts Archive

Keep Your Friends
Close & My Posts Closer.

Thanks for submitting!

bottom of page